CASA RURAL

La Polvoreria

La Polvoreria és una masia que es troba al marge dret del riu Tenes, al bell mig d’un nucli rural, encara avui en dia en zona agrícola-ramadera. La seva situació és privilegiada, al estar al costat del nucli urbà més important del poble, a l’altre cantó del riu.

Això permet de gaudir de la tranquil·litat de la zona i de la comoditat de trobar-nos a menys de 5 minuts a peu de la majoria de serveis necessaris. Així doncs, es disposa de petits comerços de tot tipus, oberts també els Diumenges, entre els que cal destacar una cooperativa amb molí d’oli i premsa de raïm, amb una bodega important on es poden degustar i adquirir moltes de les especialitats del país.

La casa disposa dels serveis més moderns en electrodomèstics i confort, de forma que la vostra estada serà d’allò més agradable. Una de les cambres és lliure de barreres arquitectòniques per a la gent més necessitada, mentre que les altres són accessibles mitjançant una escala prou ampla.

El jardí, d’uns 500 metres quadrats, amb gronxador, barbacoa i garatge us permetrà gaudir a vosaltres i als vostres infants d’unes memorables vacances en un indret acollidor que us seran difícils d’oblidar..

MASIA QUE DATA D’ABANS DEL

1630

La Polvoreria, és una masia que data d’abans del 1630, ja que llavors es quan es troben les primeres dades d’aquesta casa. En aquella època hi vivia un moliner polvorer, es a dir, que preparava pólvora. En aqueslls anys, va tenir un accident i va patir una explosió que el deixà malferit. Va tenir el temps necessari per deixar testament, i es per això que avui en tenim noticia. De llavors ençà ha estat rehabilitada en posteriors èpoques.

Avui en dia es una casa comfortable que gaudeix de 5 habitacions dobles, 2 banys, un WC, i una amplia i ben equipada cuina-menjador. El vestibul s’utilitza com a sala d’estar i unes amplies escales porten al pis de dalt, on es troben quatre de les cinc habitacions. L’habitació de la planta baixa es una comfortable “Suite”. Per a la vostra curiositat clicant a cada una de les dependències en podreu veure una foto.